Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Yoga i Landskrona ökar ditt välmående

Utöva härlig Sama yoga i Landskrona

Budskapet som Sama yogan förmedlar är att du är helig och tillräcklig precis som du är. Du är redan allt du vill vara. Yogaundervisningen hos mig i Landskrona sker hela tiden på ett kärleksfullt och accepterande sätt. Du behöver inte jämföra dig med andra eller känna prestige. Du yogar helt på din nivå och utifrån dina egna förutsättningar. Alla har vi någon begränsning i vår kropp som kanske gör att vi behöver anpassa vår yoga på ett eller annat sätt.

Sama betyder balans och Sama yoga innehåller en kombination av kroppspositioner, andning, mantran och meditation. Målet är att balansera din kropp, själ och ditt sinne. Yogan är ett verktyg för att blomma ut som person för att kunna känna, dela och utstråla acceptans, tillit, kärleksfullhet. Att hitta ett konfliktlöst hjärta inom dig. Att kunna leva som en accepterande person i ett konfliktfritt liv.

Sama yoga är mjuk och passar många olika människor. Om du har provat Hatha-yoga tidigare känner du igen många positioner. Filosofin att du är tillräcklig precis som du är gör yogan lätt att ta till sig. Alla deltagare i gruppen följer med i sin egen takt, både kroppsligt och mentalt. När du går på Sama yoga hos mig i Landskrona lämnar du presteraren inom dig hemma och tar med en stor portion acceptans mot dig själv och andra.

Klasserna inleds med en kortare meditation (Dhyana) för att du ska få tillfälle att landa här och nu. Och lägga bort allt som har hänt tidigare under dagen och allt som ska hända senare. Därefter jobbar vi med sittande, stående och liggande kroppspositioner (Asanas) för ökad rörlighet, styrka samt balans. Varje klass avslutas med andningsövningar (Pranayama) och en skön avslappning (Shavasana).

Sky:s definition på Sama yoga

"Samayoga – The practices and disciplines that bring us to harmony and balance in all aspects of life as well as understanding the choices that bring us equanimity."

Sama yoga är inte en renodlad yogatradition utan hämtar och förmedlar visdom från bland annat Hatha yoga, Ayurveda och Vedanta.

Sama Yoga: dag och tid

Måndag: Sama Yoga Lugn klockan 09.00-10.15.
Måndag: Sama Yoga klockan 18.30-19.45.
Onsdag: Sama Yoga Lugn klockan 18.30-19.45.

Du kan låna yogamatta och yogaband på plats. Önskar du köpa egen yogamatta, yogaband, yogablock, meditationskudde, så finns även det hos mig i Landskrona. Ekologiska produkter med bra kvalitet.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!