Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Yoga för en stressfri kropp

Hur kan yoga hjälpa dig?

Min vision är att ge dig lättillgänglig yoga som du kan ha nytta av i din vardag. Kanske lider du av stelhet, stress, spända muskler, etcetera. Då hjälper yogan dig på vägen till välmående. Hos mig ska alla kunna hänga med och alla ska hitta utmaningar och utvecklingsmöjligheter på sin yogaresa. Under klassen brukar jag i så stor utsträckning som möjligt berätta varför vi gör det vi gör och till vilken nytta. Då känns det motiverat att yoga lite varje dag. Även hemma mellan yogaklasserna.

Låt inte prestige få dig stressad

Undervisningen i mina yogaklasser sker hela tiden på ett kärleksfullt och accepterande sätt. Du behöver inte jämföra dig med andra eller känna prestige. Du yogar helt på din egen nivå och utifrån dina förutsättningar. Alla har vi någon begränsning i vår kropp som kanske gör att vi behöver anpassa vår yoga på ett eller annat sätt. Är det något du inte kan utföra? Berätta för mig så visar jag ett alternativ som passar bättre för just dig.

Min yogafilosofi i korthet

Yogaklasserna, normalt 75 minuter långa, innehåller en kombination av kroppspositioner, andning, mantran, meditation/mindfulness och avslappning. Målet är att få din kropp och ditt sinne att le och må bra. För mig är yoga även ett verktyg för att blomma ut som person för att kunna känna, dela och utstråla acceptans, tillit, kärleksfullhet. Att hitta ett konfliktlöst hjärta inom dig. Att kunna leva som en accepterande person i ett konfliktfritt liv. Utöver detta får du alla fysiska aspekter på köpet.

Öka ditt välmående med terapeutisk yoga i Landskrona.

Vilken typ av yoga?

Min yoga är mjuk, flödande och passar många olika människor. Den ena klassen är inte den andre lik. Varje klass föds på yogamattan. Om du har provat Hatha-yoga tidigare känner du igen många positioner. Alla deltagare i gruppen följer med i sin egen takt, både kroppsligt och mentalt. Vi har roligt och tillåts att skratta och skoja en gnutta i yogasalen.

Klasserna inleds med en kortare meditation (Dhyana) för att du ska få tillfälle att sänka stressnivån och landa här och nu. Och lägga bort allt som har hänt tidigare under dagen och allt som ska hända senare. Därefter jobbar vi med sittande, stående och liggande kroppspositioner (Asanas) för ökad rörlighet, styrka samt balans. Varje klass avslutas med andningsövningar (Pranayama) och en skön liggande avslappning (Shavasana). Du guidas steg för steg genom dessa övningar. På så vis kan du även göra dem på egen hand hemma.

Yoga i Landskrona: dag och tid

Måndag: Sama Yoga Lugn klockan 09.00-10.15.
Måndag: Sama Yoga klockan 18.30-19.45.
Onsdag: Sama Yoga Lugn klockan 18.30-19.45.

Det praktiska

Du kan låna yogamatta och yogaband på plats. Önskar du köpa egen yogamatta, yogaband, yogablock, meditationskudde, så finns även det hos mig på studion i Landskrona. Utbudet är främst ekologiska produkter med bra kvalitet.

Yogastudion öppnar 20 minuter innan uttalad starttid. Du kan komma i tid för att landa och koppla av en kort stund innan yogaklassen startar. Lägg undan din stress och inta ett inre lugn.

Ha gärna mjuka kläder som inte begränsar din rörlighet. En rejäl filt kan också vara bra att ha med sig.

Betalning av enstaka klasser sker med kort eller Swish före yogaklassen. Om du väljer att gå halv termin eller köpa klippkort sker betalning enligt överenskommelse.

Om du inte har varit på yoga hos mig tidigare provar du alltid gratis första yogaklassen. Du hittar min studio i centrala Landskrona. Boka dig innan besök för att garanterat få en plats. Enklaste sättet är att skicka mig ett sms och fråga om det finns någon ledig plats.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!