Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Träningsterapi

Träning som terapi

Under lång tid har träning (fysioterapi/sjukgymnastik) används vid rehabilitering av patienter med någon sjukdom, skada eller funktionsstörning. Det har visat sig att kontrollerad träning som syftar till styrka, uthållighet, koordination, balans, stabilitet eller ökad rörlighet är effektivt både som förebyggande och rehabiliterande träning. För utökad effekt kombinerar jag träning med manuella behandlingsmetoder, såsom massage, töjningar, avslappnande- och neuromuskulära tekniker samt ergonomisk rådgivning.

Varför kombination massage- med träningsterapi?

Min tanke med denna kombination är framför allt att optimera behandlingsresultaten och ge en så kostnadseffektiv behandling som möjligt. I och med att du som patient även arbetar med dina besvär på hemmaplan kan ofta besöken hos terapeut minskas med bibehållet resultat. Träningen sker med egen kroppsvikt, enkla redskap eller där du kanske tränar normalt. Efter noggrann undersökning och bedömning går vi igenom ett träningsprogram tillsammans som du sedan får med dig på papper hem.

Allvarliga tillstånd

Målet med tjänsten är att nå bättre och snabbare resultat vid funktionsnedsättningar och lindrigare skador i rörelseapparaten. Svårare skador, sjukdomar och postoperativa tillstånd remitteras till läkare eller sjukgymnast.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!