Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Utlåtanden och kundomdömen

Utlåtande från några kunder

Osäker på vilken massageterapeut du ska välja? Läs vad kunder med flera tycker innan du bestämmer dig. Varmt välkommen!

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Jag har provat många terapeuter men aldrig blivit bra i min nacke och rygg av dessa behandlingar. Det var först när jag kom till Jörgen som jag blev hjälpt. I dag kan jag fungera som vanligt utan smärtor. Jörgen är kunnig och uppdaterad. Han använder även andra tekniker som hjälper, inte bara ren massage. Jag känner ett välbefinnande i hela kroppen efter behandlingen."

Ylva Landin Landskrona
"Det visade sig att Jörgen var en mycket kunnig och lyhörd massageterapeut som ganska omgående kunde identifiera och ringa in de problemområden som jag dragits allt för länge med. Eftersom han dels hade bra inlevelseförmåga utifrån mina egna beskrivningar, men även hade olika förklaringsmodeller kring mina besvär som jag dessutom kunde ta till mig av själv. Detta gjorde att behandlingen snabbt kunde påbörjas av de rätta musklerna i min värkande axel och avdomnande arm. Jörgen var även frikostig med rådgivningen kring saker som kunde vara bra att tänka på med just mina besvär, utifrån ett helt prestigelöst sätt. Därför upplevde jag det som en mycket positiv upplevelse att bli hjälpt av Jörgen då behandlingen blev mycket kortvarig, då han snabbt hittade rätt."
Bengt G Kjellsson Helsingborg
"Jörgen lyssnar verkligen på kunden och har ett vänligt bemötande. Han är kunnig, noggrann, välutbildad och försöker alltid hitta en tid när jag har akut ont. Mina besvär i axlar och nacke har blivit mycket bättre, jag blir dessutom lugn och avslappnad. Priserna är bra på olika behandlingar, som exempelvis de olika klippkorten."
Eva Johansson Vallåkra
"När man väljer något så personligt som massage så är det viktigt att man känner förtroende. Både på det personliga och professionella planet. Det gör jag verkligen hos Sundara och Jörgen! Jag fick en "muskelgrej" i ryggen efter att tränat styrka på gym, vilket förvärrades när jag började simma kontinuerligt. Jag fick hjälp att lösa upp denna knuta och vidare hittade Jörgen att det sannolikt kom från ett annat ställe från början. Jag fick tips på övningar som byggt upp min styrka ytterligare. Nu slipper jag att ha ont! Jag kan verkligen rekommendera Sundara och Jörgen om du har värk, ont eller bara känner dig stel i någon muskelgrupp. Jörgen kombinerar olika metoder och tekniker som hjälper till att må bättre."
Olof Röstin Billeberga
"Om du känner att du är stel och/eller har ont kan jag varmt rekommendera Sundaras behandlingar. Du får en massör med ett helhetstänk och lyhördhet som jag sällan har stött på någon annanstans. Jag har vid ett antal tillfällen kommit dubbelvikt till Jörgen pga ryggskott och kunnat gå rak därifrån, vilket är en fantastiskt lättnad! Har också problem med axlar och nacke och har alltid fått stor hjälp av hans behandlingar."
Lotta Hertzberg Landskrona
"Jag har valt Jörgen vid behandlande massage eftersom han har hög kompetens och kan ge en snabb tid. Tillgängligheten är viktig. Vid akuta besvär av en smärtande rygg har jag fått massage som gett omedelbar lindring och bot. Eftersom han är kunnig, kompetent och har ett gott bemötande av sina kunder rekommenderar jag honom varmt vid smärta och värk."
Vanja Wahlgren Asmundtorp
"Jag har länge haft problem med nacke/hals. Ibland blir det riktigt akut, då har jag smärta som är svårt att härda ut. Numera vet jag att så fort de första klänningar av smärtan kommer ringer jag till Jörgen. Efter en ibland två behandlingar är jag helt smärtfri! Det känns faktiskt som ett litet mirakel varje gång!"
Lena-Maria Lundberg Landskrona
"Rekommenderar tryggt Jörgen eftersom jag känner skillnaden från förr och nu. Han tar sitt arbete på allvar, lyssnar och följer upp föregående behandling. Jag uppskattar ärligheten med att han berättar när massage inte kan hjälpa och då rekommenderar en annan typ av behandling. När jag lämnar massagebänken känner jag att muskelknutor och spänningar är borta."
Annika Hegedüs Landskrona
"Min nacke och skulderblad hålls fungerande genom mina behandlingar hos Sundara. Jag har tidigare haft en skada i nacken samt att jag allmänt har en tendens till att felbelasta kroppen i vardagen. Jörgen hjälper mig med mina besvär och smärtor som jag har i kroppen. Jag besöker Sundara för att Jörgen har den utbildning och kunskap som jag söker hos en massageterapeut, jämfört med många andra massörer. Alla behöver individuell hjälp med sina besvär vilket Jörgen tar sig tid till att ge."
Christian Persson Löddeköpinge
"Jag råkade ut för en axelskada som accelerade i värk och stelhet. När det var som värst kunde jag inte ens höja armen halvvägs upp i luften och det började kännas akut. Goda vänner tipsade mig om Sundara och Jörgen gjorde där en noggrann undersökning av mig. Redan efter den första behandlingen kändes allt mycket bättre och efter det andra besöket kände jag mig återställd igen. Jag rekommenderar dig varmt att besöka Sundara om du behöver hjälp!"
Patrik Kronberg Landskrona
"Jag tycker att andra ska ta hjälp av Jörgen för att han är duktig, kunnig och vet vad han håller på med. Han är en människa som lyssnar och tar till sig det patienten önskar. Känner lättnad från min mångåriga värk en tid efter behandlingen."
Inger Hallman Landskrona
"Det finns tre skäl till varför jag väljer Jörgen när jag behöver massage. Jörgen har en stor kunskap och erfarenhet om hur kroppen fungerar, han vet också vad han ska göra för att behandla kroppen så att den avlastas från smärta. Han har ett helhetsperspektiv på kunden, och ser dig i en vardag - han hjälper dig att identifiera orsaker till smärta och ger dig konkreta tips för att förebygga den. Jörgen har en mild och öppen personlighet som gör det väldigt enkelt att känna sig välkommen, det är en yrkesperson som vill hjälpa just dig utifrån dina förutsättningar och behov. Sammanfattningsvis, jag väljer Jörgen för att han vet vad han gör och det han gör fungerar. Därför rekommenderar jag att ni vänder er till Jörgen om ni har ont. Jag har provat fyra olika massörer i Skåne-området, och Jörgen är den jag har valt att stanna hos."
Lena Bystedt Malmö
"Jag har haft Jörgen som elev när han studerade till medicinsk massageterapeut och även på en vidareutbildning om funktionstörningar i ryggraden och långvarig smärta. Till detta känner jag även Jörgen som kollega då han arbetar som assisterande lärare vid den praktiska undervisningen på Hälsoteket. Han är en professionell och mycket duktig terapeut med synnerligen goda teoretiska kunskaper i anatomi och medicinska ämnen samt är Jörgens praktiska färdigheter inom manuell terapi särskilt goda. Han tillhör de terapeuter som hela tiden vill utvecklas i sitt kliniska resonemang och omhändertagande av patienter. Jag har haft många intressanta diskussioner om manuell terapi och patientfall med Jörgen. Jag ser fram emot fler djupgående diskussioner med honom."
David Aston Sjukgymnast, Malmö

"Jag valde att gå till Jörgen efter ett tips av en kund till mig. Redan första gången när jag lämnade besöket var jag mycket mycket bättre i det jag sökt för, dvs rygg och nackproblem. Jag återkommer med jämna mellanrum för jag tycker att det är värt att ta hand om min kropp och det anser jag att Jörgen sköter bra. Jag tycker att du ska göra ett besök hos Jörgen på Sundara om du har smärta eller andra problem, han löser det och ger dig även tips på saker du kan göra för att undvika problemen igen. Ett annat PLUS är att det är väldigt lätt att få tid och den behandling som är skräddarsydd för DIG. Jag är hjälpt och kommer fortsätta att bli hjälpt... För mig finns inget annat alternativ, varför ha ont när jag inte behöver ha det. Jörgen är väldigt kunnig och för mig är han trovärdig och hjälper gärna."

Martin Lindqvist Landskrona
FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!