Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :
Påverka vilopuls med djupandning

Påverka vilopuls med djupandning

12 januari, 2019 | 21:45

Häromdagen skrev jag och lovordade djupandning. Inlägget fick mig att tänka vidare. När är det svårast att se ett resultat av djupandning? Jag kom fram till att en sådan situation kan vara efter vila. Då föddes min idé att försöka påverka min vilopuls med en viss typ av djupandning. Och mäta den med pulsklocka. Jag la mig i sängen och slappnade av i 20 minuter och kom ner i en för mig normal vilopuls på 59 slag per minut. Samma puls som jag har på morgonen efter att ha sovit. Sedan djupandades jag i 5 minuter. Mätte pulsen igen. Här blev jag minst sagt förvånad. Jag hade sänkt min vilopuls med 8 slag per minut. Amazing. Det hade jag inte förväntat mig. Djupandning ÄR effektivt. Kanske ska göra om testet med mätning av blodtryck. ?