MÅNADENS ERBJUDANDE

Prova yoga gratis
Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :
Artiklar för dig, fri kunskap från Sundara

Sommaryoga 2021

13 maj, 2021 | 23:41

Regeringen har tagit beslut om att förlänga gällande restriktioner. Därför är mina yogaklasser fortsatt pausade. Nästa ställningstagande från regeringen kommer i slutet av maj. Min förhoppning är att kunna starta upp sommaryoga någon vecka in i juni. 🙏

Skicka mig gärna din intresseanmälan. 📩

Nu när värmen kommer tittar jag även på möjligheten att köra yogan ute.

Läs mer
𝐕𝐚𝐝 ä𝐫 𝐝𝐞𝐭 𝐬𝐨𝐦 𝐠ö𝐫 𝐨𝐧𝐭?

27 november, 2020 | 16:46

⁣⁣Många människor lever med mer eller mindre kroniska skador, såsom diskbråck eller WAD (Whiplash). Frågan är dock: är det skadan som är boven till smärtan år ut och år in?

⁣⁣Min erfarenhet säger nej. Inte helt och hållet i alla fall. Det är inte ovanligt att jag genom att behandla omkringliggande strukturer,

Läs mer
Massör

2 maj, 2020 | 22:00

En massör arbetar i huvudsak med massage i förebyggande och friskvårdande syfte. Utbildningsnivån för en massör varierar i stor utsträckning. Massören kan ha gått allt från en helgkurs i massage till längre och för ändamålet mer kompletta utbildningar. Du bör vara noga med att kontrollera massörens kunskapsnivå.

Läs mer
Fyra tips för att få önskad tid⁣⁣

24 september, 2019 | 13:06

1. Boka om i god tid när du vet att du har fått förhinder. Då blir din tid ledig till någon annan och en annan tid blir ledig till dig. Win win. ⁣⁣
⁣⁣
2. Om du vet att du behöver behandling med jämna mellanrum, boka en ny tid hos mig innan du går hem.⁣ Skriv in den i kalendern.

Läs mer
30 minuters investering för ditt välmående

10 februari, 2019 | 21:18

En favorit är tillbaka. Lugna lunchen är en 30 minuters investering för välmående. Mindfulnessträning tillskrivs fler och fler dokumenterade goda effekter på vår hälsa. Något som behövs i en allt stressigare vardag. Jag använder ofta mindfulness till mina patienter i KBT-rummet. Bland annat minskar mindfulness stresshormonet Kortisol. Du återhämtar dig snabbare och får utökat skydd mot utmattning.

Läs mer
Alltför lättvindig diagnostik

13 januari, 2019 | 00:23

Att ställa rätt diagnos på besvär från rörelseapparaten kan vara minst sagt knepigt. En viss typ av symtom kan bero på en rad olika orsaker. Till och med vid röntgen kan det ibland vara svårt att med säkerhet säga orsaken till ett symtom. Jag försöker vara ödmjuk inför orsaken till olika symtom.

Läs mer
5 tips för att somna

12 januari, 2019 | 21:47

Har du svårt att somna? Om ja, då är du inte ensam. Här får du några enkla tips:

1. Lugna ner dina tankar innan du ska sova. Du kan exempelvis slappna av i 10-15 minuter eller göra en mindfulnessövning. Ett annat sätt är att skriva ner dina tankar/grubblerier innan läggdags.

Läs mer
Påverka vilopuls med djupandning

12 januari, 2019 | 21:45

Häromdagen skrev jag och lovordade djupandning. Inlägget fick mig att tänka vidare. När är det svårast att se ett resultat av djupandning? Jag kom fram till att en sådan situation kan vara efter vila. Då föddes min idé att försöka påverka min vilopuls med en viss typ av djupandning. Och mäta den med pulsklocka.

Läs mer
Att kombinera KBT med medicinering

12 januari, 2019 | 21:42

Vid lindrig till måttlig psykisk ohälsa är Kognitiv beteendeterapi (KBT) ofta förstahandsvalet och den terapi som har bäst och mest långsiktig effekt. Eftersom terapin ibland gör att symtomen tillfälligt ökar, exempelvis att du får ökad ångest eller att du känner dig mer nedstämd, kan det ibland vara klokt att kombinera KBT med medicinering.

Läs mer
Sänk din stress med djupandning

5 januari, 2019 | 20:56

Ett kort och snabbt tips. Ett av de bästa sätten att sänka din stressnivå är att djupandas. Din stress försvinner och du bjuder din kropp på en rad positiva effekter. Det bästa av allt. Du har alltid andetagen med dig och du kan djupandas överallt. Undantaget är möjligen under vattnet.

Läs mer