Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :

Massage i Landskrona utifrån dina behov

Söker du massage i Landskrona?

Grattis, då har du kommit rätt. Hos mig hittar du flera olika massagevarianter. Utifrån dessa anpassar jag sedan behandlingen baserat på din kropp och behov. Du får hjälp med dina muskler oavsett om du har eller vill förebygga muskelbesvär. Massagen kan vara djupgående vid spända och stela muskler eller lätt när du behöver slappna av. Dina behov styr mitt val av tekniker. Före behandlingen sätter vi ett gemensamt mål för maximalt resultat.

Massage i Landskrona får dig att må bättre på flera plan.

Vad passar dig bäst?

Att få massage ska vara enkelt. Kunden vet sällan vad som passar bäst för hen. Därför erbjuder jag några förpaketerade val som naturligtvis kan justeras ytterligare efter din önskan.

Svensk Klassisk Massage:
En riktig höjdare som är lika populär utomlands som här i Sverige. Kan anpassas i det oändliga, exempelvis som djupgående muskelbehandling eller avslappningsmassage. Behandlingen kan även justeras för att behandla djupliggande smärt- och triggerpunkter.

Smärtlindrande massage:
Detta val är framtaget speciellt för patienter med långvarig smärta, såsom Fibromyalgi eller Restless legs, etcetera. Massagegreppen är valda för smärtkänsliga personer. Patienter med långvarig smärta reagerar olika. Därför är smärtlindrande massage extra viktigt att modifiera för just dig.

Idrottsmassage:
En variant där massagegreppen sker i ett snabbare tempo för att öka värmen och blodcirkulationen i muskulaturen. Det är framförallt du som idrottare eller motionär som har nytta av idrottsmassage. Idrottare på elitnivå brukar kunna förklara exakt vad de önskar för massage. Någon vill ha behandling före tävling, andra efter. Vilka effekter behandlingen har för prestation är ett omtvistat ämne. Klart är dock att mjuka och elastiska muskler gör ett bättre jobb än motsatsen.

Vad kostar det?

Hos mig är det massagelängden som avgör priset oavsett variant. Välj mellan:

  • – 30 minuter för 450 kronor.
  • – 50 minuter för 690 kronor.
  • – Individuellt önskad tid. Pris vid förfrågan. (Kan ej bokas via internet).

Du kan betala med de flesta betalkort, samt Swish och faktura. Ej kontant betalning.

Hur bokar jag?

Du kan boka på flera olika sätt: internetbokning, telefon, sms eller mejl.

BOKA TID för massage

På vilken adress ligger din klinik?

Jag erbjuder massage i centrala Landskrona. Närmare bestämt på adressen:

Stora Norregatan 22 i Landskrona.

Varmt välkommen på massage hos mig i Landskrona!

Vanliga frågor

Här får du svar på några vanliga frågor gällande massage:

Är massage giltigt (avdragsgillt) som friskvård?
För att massage ska räknas som friskvård, enligt skatteverkets regler, ska den ska lindra spänningar i muskulaturen som orsakats av ensidigt eller tungt arbete. Sådan massage kan enligt skatteverket vara kontors-, fot- eller kroppsmassage. Bindvävsmassage räknas inte som friskvård.

Är massage lämpligt vid graviditet?
Det är inte farligt att få massage som gravid. De första 12 veckorna brukar jag dock undvika ge massagebehandling. Främst som en säkerhetsåtgärd eftersom graviditeten under denna period är i en känslig fas. Att få missfall är vanligast mellan gravidvecka 5-12, eftersom barnets livsviktiga organ bildas då.

Kan jag komma på massage vid förkylning?
När du är förkyld har du en pågående infektion i kroppen. Detta innebär att kroppens immunsystem arbetar för fullt med infektionen. Då bör du inte belasta kroppen ytterligare. Jag brukar jämföra massage med träning och har då som tumregel: är du frisk nog för att springa 5 km? Om inte bör du tillfälligt även undvika massagebehandling. Utöver detta finns det risk att du smittar mig och andra personer på mottagningen.

FÖLJ MIG    

Beställ presentkort online

Vill du ge bort en present, men vet inte vad du ska köpa? Att få ett presentkort är alltid lika uppskattat. Beställ presentkortet här och få det skickat till dig tillsammans med fakturan. Det kommer med vändande post.

Gå med i nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och nyheter 1-2 gånger per månad. Din e-post lämnas inte ut till andra.


Vill du bli kontaktad?

Tveka inte att be om kontakt. Jag hör av mig inom 24 timmar (ej helgdag). Varmt välkommen!