Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :
Fri från smärtsam tennisarmbåge på bara 5 veckor

Fri från smärtsam tennisarmbåge på bara 4 veckor

15/05/2022 | 16:53

För någon månad sedan blev jag kontaktad av en uppgiven medelålders man. Låt mig fingerat kalla honom för Anders. Förutom arbete på kontor är han en aktiv man som gillar att utöva flera typer av idrott och har passion för trädgårdsarbete. En dag ändrades livet tvärt på grund av rejäl smärta i armbågen. 

Han blev inaktiv och läkaren sa, var inte orolig, armbågsbesvären (tennisarmbåge) läker ut själv på 1-2 år. Anders utryckte det som tortyr att vara borta från sina aktiviteter och inte kunna göra det han gillar mest av allt i livet. En så simpel sak som att ta ner porslin från skåpet och duka inför middagen var förenat med smärta. Och vrida ur disktrasan var inte att tänka på. Det blev tydligt hur smärta i en kroppsdel kan påverka hela livet negativt. 

Nyligen hade jag uppföljning med Anders efter 5 behandlingar med en vecka mellan varje. Goda nyheter. Han är tillbaka i trädgården lagom till det fina vädret och har gjort sina två första rundor golf helt utan smärta. Uppgivenheten är utbytt mot ivrighet att åter kunna göra det bästa som livet har att erbjuda. 

Vad skulle det innebära för dig att bli smärtfri?