Tid för kontakt :
Mån-Fre: 08.00-17.00
Telefonnummer :
0739-901771
E-post :
30 minuters investering för ditt välmående

30 minuters investering för ditt välmående

10/02/2019 | 21:18

En favorit är tillbaka. Lugna lunchen är en 30 minuters investering för välmående. Mindfulnessträning tillskrivs fler och fler dokumenterade goda effekter på vår hälsa. Något som behövs i en allt stressigare vardag. Jag använder ofta mindfulness till mina patienter i KBT-rummet. Bland annat minskar mindfulness stresshormonet Kortisol. Du återhämtar dig snabbare och får utökat skydd mot utmattning. Studier visar att daglig mindfulness har läkande effekt efter långvarig negativ stress, exempelvis vid utmattningssyndrom. Under en extra stressig period i mitt liv, mitt under mina studier i psykoterapi, införde jag 2-3 minuters mindfulness mellan mina patienter med enormt bra effekt för mitt mående. Lugna lunchen drar igång onsdagen den 13 mars klockan 12.00. Och återkommer sedan varje onsdag. Du provar alltid första gången gratis. Hoppas vi ses? ?